Απάντηση Αντιδημάρχου στα αιτήματα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Ν. Χαλκηδόνας

Απάντηση στα αιτήματα που έστειλε και δημοσιοποίησε ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Ν. Χαλκηδόνας έδωσε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Ιωάννης Καλαμπόκης.

Σύμφωνα με την απάντησή του, από τα προβλήματα που καταγράφηκαν στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο στις 31/01/2019, για κάποια οι εργασίες έχουν ήδη ολοκληρωθεί, κάποιες άλλες εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη και οι υπόλοιπες αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο επόμενο διάστημα καθώς χρειαζόταν πρώτα να γίνει η προμήθεια των απαραίτητων υλικών.

Παραθέτουμε και την απάντηση του Αντιδημάρχου.

 

 

Προς:

Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων

ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

Σολωμού & Πεταλά, Ν. Χαλκηδόνα, 14343

Τηλ.: 210-2515043

Fax : 210-2581042

Email: mailto:gymnasioneashalkidonas@gmail.com

Κοιν.

1. Ιδιαίτερο Γραφείο Δημάρχου

2. Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών

3. Γυμνάσιο Νέας Χαλκηδόνας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Θέμα: Επισκευές και τεχνικές εργασίες στο Γυμνάσιο Νέας Χαλκηδόνας

Σχετ. : Έγγραφό σας με αρ. πρωτ. 3538/07.02.2019

 

Την Πέμπτη 31/01/2019 πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στο σχολείο με την συμμετοχή του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, κλιμακίου μηχανικών της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, του Προέδρου της 1ης Σχολικής Επιτροπής, της Δ/τριας του σχολείου, εκπροσώπου του Συλλόγου Γονέων και εκπροσώπων των μαθητών.

Την σύσκεψη αυτή ακολούθησε αυτοψία σε όλους τους χώρους που υποδείχθηκαν από τους εκπροσώπους της σχολικής κοινότητας και τα οποία χρήζουν παρεμβάσεων. Καταγράφηκαν εκεί όλα τα προβλήματα,  οι εργασίες που απαιτούνται και συμφωνήθηκαν τα εξής:

  1. Καθαρισμός όλων των εξωτερικών φρεατίων συλλογής και διάθεσης ομβρίων. Η σχετική εργασία ξεκίνησε την 01/02/2019 και έχει ήδη ολοκληρωθεί.
  2. Επισκευή και τοποθέτηση σιδερένιας πόρτας ασφαλείας στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων. Η σχετική εργασία έχει ήδη ολοκληρωθεί.
  3. Κατασκευή και τοποθέτηση μεταλλικού στεγάστρου στην πίσω όψη του κτιρίου για την αντιμετώπιση της εισροής υδάτων. Ήδη κατασκευάζεται και θα τοποθετηθεί στο κτίριο έως την 11/02/2019.
  4. Ένα παράθυρο αλουμινίου στην πίσω όψη του κτιρίου το οποίο για άγνωστους λόγους έφυγε από την θέση του και έπεσε στον πίσω ακάλυπτο. Το παράθυρο αυτό ήδη έχει μεταφερθεί στο εργαστήριο της Τ.Υ, επισκευάζεται και θα επανατοποθετηθεί έως την 11/02/2019.
  5. Επισκευές σε όλα τα παράθυρα του κτιρίου. Οι σχετικές εργασίες έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν την 08/02/2019 αφού έπρεπε πρώτα να γίνουν οι απαραίτητες προμήθειες των εξαρτημάτων.
  6. Αντικατάσταση σπασμένων υαλότουβλων στην πίσω όψη του κτιρίου. Τα απαραίτητα υλικά έχουν ήδη παραγγελθεί και θα ξεκινήσει η τοποθέτησή τους από την 11/02/2019.

 

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περεταίρω διευκρίνιση.   

                                                                             Ο Αντιδήμαρχος Τ.Υ.

                                                                            Ιωάννης Καλαμπόκης

 

 

Category: 

Document: 

Ενημερωτικό Δελτίο

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα μας!