Αποτελέσματα του λαϊκού αγώνα δρόμου «Γεώργιος Αποστολάκης»

40871223643_0295da9fec_m.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αποτελέσματα του λαϊκού αγώνα δρόμου «Γεώργιος Αποστολάκης»

Tην Κυριακή 12 Μαΐου 2019 και ώρα 09:00, στα πλαίσια των Αθλητικών Εκδηλώσεων του Δήμου για το έτος 2019, διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία, ο 8ος ΛΑΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ, επί δημοσίας οδού με την επωνυμία «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ

Ο αγώνας διεξήχθη με κατηγορίες αθλητών και σε δύο (2) διαδρομές:

1η Απόσταση: 1.000 m για παιδιά δημοτικού – γυμνασίου – λυκείου  και

2η Απόσταση: 10.000 m για ενήλικες.

Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά εδώ  και τα διπλώματα συμμετοχής 10km και  1000m.

Ο Δήμος μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει, όλους όσους συνέβαλλαν  στην άρτια διεξαγωγή και επιτυχία της ανωτέρω  αθλητικής διοργάνωσης:

-Τους καθηγητές Φυσ. Αγωγής – Γυμναστές και τους λοιπούς υπαλλήλους του Δήμου μας, που δούλεψαν ακούραστα και ακατάπαυστα, παράλληλα με τις καθημερινές εργασίες της Διεύθυνσης.

-Τους φυσιοθεραπευτές του Δήμου μας και  για την Ιατρική κάλυψη.

-Την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, την Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου, την Διεύθυνση Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Ηλεκτροφωτισμού, το Τμήμα Διοικητικής Μέριμνας το Αυτοτελές Τμήμα της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου μας για τη πολύτιμη βοήθειά τους.

-Την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, το Τμήμα Τροχαίας Νέας Ιωνίας, το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας και το Ε.Κ.Α.Β. που μας εξασφάλισαν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

-Τους εθελοντές, για την καταλυτική παρουσία τους για άλλη μία φορά και την πολύτιμη βοήθειά τους.

-Τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών –Ο.Α.Σ.Α. Α.Ε. για τις ρυθμίσεις και τροποποιήσεις των δρομολογίων των αστικών Λεωφορείων και Τρόλεϊ.

Η Δημοτική Αρχή, με πίστη στην ιδέα του Μαζικού Λαϊκού Αθλητισμού και έχοντας ως αρχή ότι η παιδεία, η υγεία, ο πολιτισμός και ο αθλητισμός είναι κοινωνικές παροχές και υποχρεώσεις προς τους πολίτες, προσπαθεί και αναβαθμίζει συνεχώς τους Λαϊκούς Αγώνες Δρόμου, ώστε όλο  και περισσότερος κόσμος να έχει την ευκαιρία να αθλείται και  να συμμετέχει.

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ

Category: 

Ενημερωτικό Δελτίο

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα μας!