Καταγγελία για επίθεση φερόμενων ως οπαδών σε δημοτικό υπάλληλο

Ομάδα φερόμενων ως οπαδών (φώναζαν συνθήματα της ΑΕΚ) επιτέθηκε σήμερα τα ξημερώματα σε δημοτικό αστυνομικό που φύλασσε τα απορριμματοφόρα του Δήμου και έσπασε το παρμπρίζ του προσωπικού του αυτοκινήτου. Το περιστατικό αυτό προστίθεται στα εξώδικα και τις μηνύσεις από τη Δικέφαλος Α.Ε, καθώς και στις φθορές σε απορριμματοφόρα, τους προπηλακισμούς και τις απειλές που έχουν δεχθεί το τελευταίο δίμηνο αιρετοί και υπάλληλοι του Δήμου από φερόμενους ως οπαδούς.

Ως Δήμος εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στο δημοτικό υπάλληλο και σε όλους τους υπαλλήλους που έχουν δεχθεί απειλές όλο αυτό το διάστημα και καλούμε όλο το δημοκρατικό κόσμο της πόλης να καταδικάσει αυτά τα θλιβερά γεγονότα. Την ίδια στιγμή, είμαστε υποχρεωμένοι να θέσουμε τα εξής ερωτήματα:

Θα καταδικάσει επιτέλους η επίσημη ΑΕΚ όλα αυτά τα επειδόδια βίας και τρομοκρατίας, όπως κάνει (ακόμη και προληπτικά) σε αντίστοιχες περιπτώσεις αγώνων ή δεν την αφορούν; Η πολιτεία θα συνεχίσει να παρακολουθεί αμέτοχη την πόλη μας να γίνεται πεδίο χουλιγκανικής βίας ή θα λάβει τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας της πόλης μας;

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΩΣ ΟΠΑΔΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ.docx

Category: 

Ενημερωτικό Δελτίο

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα μας!