Μας ταξίδεψαν οι μουσικές των παιδιών από τις "Μουσικές Περιπλανήσεις" και την "Ανοιχτή Αγκαλιά" σε μία ξεχωριστή εκδήλωση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

ekd.Mous_.Periplanhseis.jpg

Νέα Φιλαδέλφεια, 04/07/2022

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1η Ιουλίου 2022 στο θεατράκι του Π.Π.Ι.Ε.Δ., η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, το Π.Π.Ι.Ε.Δ. (Μουσείο Μικρασιατικού Ελληνισμού «Φιλιώ Χαϊδέμενου») και η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής σε συνεργασία με το μουσικό εργαστήρι «Μουσικές Περιπλανήσεις», με τίτλο «Η μουσική όπως και το ταξίδι ξέρει να ταξιδεύει».

Για περισσότερες από δύο (2) ώρες οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το πρόγραμμα που με πολύ μεράκι επιμελήθηκε η Ειρήνη Αμαξοπούλου, καθηγήτρια πιάνου, μουσικοθεραπεύτρια.

Όμως οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν σε κάθε περίπτωση τα παιδιά από το τμήμα Ειδικής Μουσικής Αγωγής «ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ», καθώς και το μουσικό τμήμα από το σύλλογο Γονέων - Κηδεμόνων και φίλων ΑμεΑ «Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ», που παρουσίασαν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα και καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους.  

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Προαγωγής της Δημ. Υγείας & Δημοτικής Αστυνομίας Σπύρος Μπερδέσης, η σύμβουλος της Κοινότητας Νέας Φιλαδέλφειας Αγγελική Σουρτζή, η σύμβουλος της Κοινότητας Νέας Χαλκηδόνας Χαρά Δαρσακλή, η σύμβουλος της Κοινότητας Νέας Φιλαδέλφειας Άννα Μπερδέση, ο σύμβουλος της Κοινότητας Νέας Φιλαδέλφειας Μανώλης Θεμέλης, στελέχη του Δήμου καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης μας.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Από το Γραφείο Τύπου

Category: 

Ενημερωτικό Δελτίο

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα μας!