Ορκωμοσία νέου Δημάρχου – Δημοτικού Συμβουλίου – Συμβουλίων Κοινότητας Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας

13.jpg

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς (ΠΠΙΕΔ) η τελετή ορκωμοσίας του νέου δημάρχου της πόλης μας Γιάννη Βούρου, του νέου δημοτικού συμβουλίου καθώς και των συμβουλίων των κοινοτήτων της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

Την ορκωμοσία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ.κ. Γαβριήλ, ενώ πολιτικό όρκο έδωσε μερίδα των νέων μελών των Συμβουλίων του Δήμου μας.

Καλωσορίζοντας τα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και όλους τους παρευρισκομένους που τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή ορκωμοσίας, ο νέος Δήμαρχος της πόλης μας Γιάννης Βούρος, ιεράρχησε τις βασικές προτεραιότητες της διοίκησής του για την ερχόμενη τετραετία (2019-2023), δίνοντας παράλληλα έμφαση στις συνεργασίες που απαιτούνται, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι που οραματίζεται ο κάθε δημότης της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

Την τελετή ορκωμοσίας τίμησαν μεταξύ άλλων με την παρουσία τους, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Μεταμόρφωσης Στράτος Σαραούδας, περιφερειακοί σύμβουλοι του κεντρικού τομέα Αττικής, όπως επίσης και δημοτικοί σύμβουλοι γειτονικών Δήμων.

Φωτογραφικό υλικό από την τελετή ορκωμοσίας:

 

42.jpg

31.jpg

50.jpg

64.jpg

11(α).jpg

7.jpg

5.jpg

2.jpg

Category: 

Document: 

Ενημερωτικό Δελτίο

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα μας!