Προληπτικά τεστ ανίχνευσης του Covid-19 στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

IMG_20200604_114328 (1).jpg

Νέα Φιλαδέλφεια, 07/06/20

Από την Τετάρτη 03/06 έως και την Παρασκευή 05/06, κινητή μονάδα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) πραγματοποίησε προληπτικά τεστ ανίχνευσης του Covid-19 σε υπαλλήλους του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, στο χώρο του Π.Π.Ι.Ε.Δ.

Η δράση υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, έπειτα από πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας Ανθής Παπακώστα και συντονισμό από υπαλλήλους των Κοινωνικών Υπηρεσιών και του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού.

Πραγματοποιήθηκαν 180 τεστ σε υπαλλήλους των υπηρεσιών, Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, της Κοινωνικής Προστασίας, της Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού, των ΚΕΠ, της Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Ηλεκτροφωτισμού, της Προσχολικής Αγωγής, των Τεχνικών Υπηρεσιών, του Περιβάλλοντος και Πρασίνου, του Π.Π.Ι.Ε.Δ., της Κοινωφελούς Επιχείρησης, της Πληροφορικής, του Λογιστηρίου, του Προϋπολογισμού και της Διοικητικής Μέριμνας.

Επίσης τεστ έκαναν ο Δήμαρχος της πόλης μας Γιάννης Βούρος, οι Αντιδήμαρχοι Μιχάλης Κουτσάκης, Δημήτρης Κανταρέλης, Ανθή Παπακώστα, Σπύρος Γραμμένος, Τάσος Κωνσταντινίδης καθώς και ο αντιπρόεδρος του Π.Π.Ι.Ε.Δ. Χρήστος Κοπελούσος.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος δήλωσε σχετικά: «Από την πρώτη ημέρα που βρεθήκαμε αντιμέτωποι με την πανδημία του κορωνοϊού, βασικό και κύριο μέλημα της Δημοτικής μας Αρχής ήταν η ασφάλεια και η υγεία. Η ασφάλεια των εργαζομένων του Δήμου μας, η ασφάλεια των συμπολιτών μας. Από τις πρώτες ημέρες της «μάχης» είχα αναφέρει πως όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Σήμερα μπορώ να πω πως είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά ακόμη και τώρα οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί και να τηρούμε πιστά τις οδηγίες των ειδικών και των αρμόδιων φορέων. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την πολιτική ηγεσία και τους εργαζομένους του ΕΟΔΥ, για την πολύ καλή έως σήμερα συνεργασία μας».

                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Από το γραφείο Τύπου

IMG-ea8ab3e76192f4238236b8b343cfda64-V.jpg

 

103173996_255360315743354_5203242694555941226_n.jpg

Category: 

Ενημερωτικό Δελτίο

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα μας!