Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι: Μονιμοποιούνται οι εργαζόμενοι

Μετά από  χρόνια προσφοράς υπηρεσιών στους δημότες, εννέα (9) εργαζόμενοι του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι, που εργάζονταν με συμβάσεις ορισμένου ή αορίστου χρόνου, εντάσσονται στο μόνιμο προσωπικό του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας.

Σε αυτή την απόφαση κατέληξε το Δημοτικό Συμβούλιο, με την εφαρμογή του νόμου 4583/2018, ικανοποιώντας έτσι ένα πάγιο αίτημα των εργαζόμενων που αγωνίζονταν όλα αυτά τα χρόνια για την εξασφάλιση των θέσεων εργασίας τους, με την οποία κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες του Δήμου.

Συγκεκριμένα, μονιμοποιούνται κατά ειδικότητα 4 κοινωνικοί λειτουργοί κατηγορίας ΤΕ, 2 νοσηλεύτριες υγείας (ΔΕ), 2 οικογενειακοί βοηθοί (ΥΕ), και 1 επισκέπτρια υγείας κατηγορίας ΤΕ.

Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», όπως είναι γνωστό, προσφέρει υπηρεσίες σε ηλικιωμένα άτομα και ΑΜΕΑ, που αντιμετωπίζουν διάφορα κινητικά προβλήματα, με στόχο να αποφευχθεί ο εγκλεισμός τους σε διάφορα ιδρύματα και να παραμείνουν στο φυσικό και οικογενειακό τους περιβάλλον.

Ακόμη, στους ωφελούμενους του προγράμματος παρέχονται και υπηρεσίες συμβουλευτικής ψυχοκοινωνικής και συναισθηματικής υποστήριξης.   

Category: 

Document: 

Ενημερωτικό Δελτίο

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα μας!