Συνάντηση του Δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου με εκπρόσωπο της Ρωσικής πρεσβείας

2.jpg

Τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας, Άρη Βασιλόπουλο επισκέφθηκε ο κ. Fedor Kalaydov, γραμματέας πολιτιστικής και ανθρωπιστικής συνεργασίας της Ρωσικής πρεσβείας, την Παρασκευή  21/12/2018.

Η συνάντηση είχε ως θέμα την διερεύνηση της συνεργασίας ανάμεσα στον Δήμο μας και τον Δήμο της πόλης Ευπατορίας που βρίσκεται στην Δημοκρατία της Κριμαίας, στις ακτές της Mαύρης Θάλασσας και είναι σημαντικό λιμάνι και παραθεριστικό κέντρο.  Η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πόλεις εφόσον δρομολογηθεί, θα αφορά την ανταλλαγή πληροφοριών και εμπειριών, με στόχο την κοινή ανάπτυξη και την πραγματοποίηση διαπεριφερειακών προγραμμάτων ανάπτυξης, πολιτισμού, εκπαίδευσης, κοινωνικής πολιτικής καθώς και την αναζήτηση κοινών λύσεων για τις ανάγκες σε υποδομές και την προσέλκυση επενδύσεων στους Δήμους μας.

Ο κ. Kalaydov, επέδωσε επιστολή πρόθεσης συνεργασίας και πρόσκλησης στον Δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο, για να συμμετάσχει στο επόμενο παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ , που θα διεξαχθεί από 18-20 Απριλίου στην Γιάλτα.  Στην συνάντηση συμμετείχε και η κ. Ρένα Χωρέμη, αντιπρόεδρος του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος της Διασποράς (Π.Π.Ι.Ε.Δ.) – Μουσείο Μικρασιατικού Ελληνισμού Φιλιώ Χαιδεμένου.

2 (2).JPG

 

6 (2).JPG

Category: 

Document: 

Ενημερωτικό Δελτίο

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα μας!