42η δράση "Χωρίς μεσάζοντες"

Νέα Φιλαδέλφεια, 26/9/2019

32340043707_1993b90a60_z.jpg

Λόγω της κοινής εκδήλωσης-αγώνα δρόμου του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας, αφιερωμένης στην Μ. ΑΣΙΑ, ( που θα γίνει την Κυριακή 6/10/19 ), η δράση ‘’Χωρίς Μεσάζοντες’’, θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ   29  Σεπτέμβρη  2019, στον πεζόδρομο του Άλσους, από τις 08.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι, όπως κάθε φορά.

Μία  δράση, που ξεκίνησε με την στήριξη της Δημοτικής αρχής και μιας ομάδας εθελοντών, πολιτών, μεγάλωσε, δυνάμωσε και κατοχυρώθηκε  από τους  δημότες οι οποίοι συνεχίζουν να δείχνουν έμπρακτα την στήριξή τους, αλλά και την επιθυμία τους, να συνεχίσει να υπάρχει και να λειτουργεί , με προϊόντα από όλη την Ελλάδα, αλλά και γεύσεις από την Ανατολή,  με ελεγμένη ποιότητα, και τιμές ανταγωνιστικές. Με στόχο την ανάπτυξη της αλληλεγγύης, αλλά και της ενίσχυσης των περισσότερο ασθενέστερων ομάδων και δημοτών μας.

Όπως πάντα στο τέλος της δράσης  θα συγκεντρώνονται τα προϊόντα που προσφέρονται αντί  αντιτίμου ενοικίασης του χώρου από τους παραγωγούς, αλλά και από κάθε πολίτη που θέλει να συνδράμει στην ενίσχυση της λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου μας.

Επίσης όποιος θέλει εθελοντικά να προσφέρει σε αυτή τη δομή μπορεί να ενταχθεί στο σύλλογο : ‘’Αλληλέγγυα Δράση Καταναλωτών’’, του Δήμου  Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας.

                                                                Το προεδρείο του Συλλόγου

 

Category: 

Document: 

Ενημερωτικό Δελτίο

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα μας!