49η Δράση ‘’Χωρίς Μεσάζοντες’’

paragogoi.jpg

Νέα Φιλαδέλφεια, 30/06/20

49η Δράση ‘’Χωρίς Μεσάζοντες’’

Την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020, θα πραγματοποιηθεί η 49η δράση της Αλληλέγγυας Δράσης Καταναλωτών, ‘’Χωρίς Μεσάζοντες’’. Στον πεζόδρομο του Άλσους από τις 8.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι. Οι παραγωγοί μας από ολόκληρη την Ελλάδα θα είναι και πάλι κοντά μας, με όλα τους τα προιόντα εποχιακά, παραδοσιακά, βιολογικά και συμβατικά αλλά και κάποια ιδιαίτερα από την Ανατολή! Κάθε επισκέπτης μπορεί να προμηθευτεί τα προιόντα επιλογής του, χωρίς να έχει την υποχρέωση, να παραγγείλει εκ των προτέρων αυτά, ή να έχει εγγραφεί σε κάποια λίστα. Στο τέλος της δράσης, όπως πάντα, συγκεντρώνονται τα προιόντα, τα οποία οι παραγωγοί, αλλά και απλοί πολίτες-δημότες προσφέρουν για την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων του Δήμου μας, μέσω του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου και του Φαρμακείου.

*Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α. Δ. Κ. σε συνεργασία με τους παραγωγούς, έχει αποφασίσει να παίρνει όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας για την της υγεία των καταναλωτών, παραγωγών, αλλά και όσων θα παρευρίσκονται στο χώρο, (αποστάσεις, μέσα απολύμανσης, κλπ…) ΠΡΟΣΟΧΗ: Η επόμενη δράση της 2ας Αυγούστου ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ λόγω καλοκαιρινών διακοπών…. και θα είμαστε πάλι μαζί στις 6 Σεπτεμβρίου 2020!

Σας ευχόμαστε να απολαύσετε ένα όμορφο καλοκαίρι, και να βρεθούμε πάλι, ΟΛΟΙ ΥΓΙΕΙΣ, το Σεπτέμβρη! Σας περιμένουμε ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ!

 

Category: 

Ενημερωτικό Δελτίο

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα μας!