Αντιδήμαρχοι

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ

Νικόλαος Ανανιάδης Αντιδήμαρχος Υπηρεσιών Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Ηλεκτροφωτισμού και Περιβάλλοντος και Πρασίνου

Γέννημα θρέμμα Φιλαδελφειώτης. Εγγονός προσφύγων, είναι γιός του Ανανία και της Βασιλικής. Αποφοίτησε από το 2ο Γενικό Λύκειο Ν.Φ. το 1996 και την επόμενη χρονιά εισήχθη στο Πανεπιστήμιο. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Στα μαθητικά και εφηβικά του χρόνια υπήρξε αθλητής μπάσκετ τόσο στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ όσο κατόπιν και σε αυτά του Ιωνικού Ν.Φ. Ως φοιτητής εργάστηκε στην οικογενειακή επιχείρηση εστίασης των γονιών του κατόπιν όταν ολοκλήρωσε τις σπουδές του ως στέλεχος σε εταιρείες του τεχνικού κλάδου (Gktizein Construction και Development , Γ.Α.Κ. Α.Ε-Γενικές αναπτυξιακές κατασκευές , ΣΙΑΜΚΑΣ-Ε.Β.Η.Ε.Κ Α.Ε.) πάνω σε συστήματα πιστοποίησης εργασιών και στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού. Κατοικεί μέχρι και σήμερα στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Δεκελείας 97, 3ος όροφος
Τηλ.: 2132049016
Fax: 2132049006

 

Γιώργος Ανεμογιάννης - Αντιδήμαρχος  Οικονομικών ΥπηρεσιώνΝικόλαος Ανανιάδης

Γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης το 1963. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Από το 1990 μένει μόνιμα στη Νέα Φιλαδέλφεια και από το 2002 μεταφέρει και την επιχείρησή του (εισαγωγή και εμπορία ενδυμάτων ) στον τόπο κατοικίας του, την οποία διατηρεί έως και σήμερα. Δραστηριοποιείται στο χώρο δουλειάς του έντονα επί πολλά έτη ενώ είναι και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων (Ε.Ε.Β.Ε Ν ) Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας την τελευταία διετία. Συμμετέχει ενεργά στο χώρο της παιδείας μέσω της ενασχόλησης του με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων της περιοχής αρκετά χρόνια. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γ.Ε.Λ. Ν.Φ. και μέλος της Ένωσης Γονέων Ν.Φ./Ν.Χ.

Δεκελείας 97, 3ος όροφος
Τηλ.: 2132049009
Fax: 2132049006

 

   Αλίκη Γαλαζούλα Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Προσχολικής Αγωγής

Ευάγγελος ΚουμαριανόςΓεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Είναι κόρη του ηλεκτρολόγου Κωνσταντίνου Γαλαζούλα και της ιδιωτικής υπαλλήλου Ελένης Βασιλάκη. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού. Αποφοίτησε από το 2ο Γενικό Λύκειο Ν. Φιλαδέλφειας. Εντάχτηκε στο πρόγραμμα Ψυχολογίας Αγγλοελληνικού κολλεγίου, απ΄όπου και αποφοίτησε με τον τίτλο Bachelor of Science in Psychology. Συνέχισε την εκπαίδευσή της παρακολουθώντας ετήσιο πρόγραμμα εκπαίδευσης στελεχών στη διάγνωση και αποκατάσταση παιδιών και εφήβων με μαθησιακές δυσκολίες στο Κέντρο Ψυχολογικών Μελετών, αλλά και 6 μηνιαία προγράμματα για μεθόδους αποκατάστασης της ορθογραφίας και της ανάγνωσης στο κέντρο Lexis και στον Ευρωπαϊκό Εκπαιδευτικό Όμιλο. Παράλληλα εργαζόταν περιστασιακά για να στηρίξει οικονομικά την εκπαίδευσή της, ως βοηθός - μεταφράστρια απεσταλμένων δημοσιογράφων της βρετανικής εφημερίδας Independent για το περιοδικό World Report, αλλά και ως γραμματέας σε Κέντρο ειδικής διαπαιδαγώγησης. Το 2006 εντάχτηκε στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Βρετανικού Πανεπιστημίου Bangor-Wales, απ' όπου και αποφοίτησε αποκτώντας τίτλο Master in Education in Learning Disabilities με εξειδίκευση στη δυσλεξία. Η μεταπτυχιακή της διατριβή αφορούσε έρευνα με θέμα "το θεατρικό παιχνίδι ως εκπαιδευτικό εργαλείο για παιδιά με μαθησιακά προβλήματα στο δημόσιο σχολείο". Από το 2007 ως σήμερα εργάζεται ως ειδική παιδαγωγός σε Ιδιωτικά Κέντρα Αποκατάστασης, ενώ έχει ασχοληθεί και με τη διοργάνωση σεμιναρίων και ημερίδων ενημέρωσης για τη Δυσλεξία. Ως το 2010 υπήρξε μέλος των θεατρικών ομάδων "Άντωση" και "Καλειδοσκόπιο 4" συμμετέχοντας ως ερασιτέχνιδα ηθοποιός στην πρώτη και ως κειμενογράφος στη δεύτερη.

Αχαρνών 464 &Αγ. Αναργύρων, 3ος όροφος
Τηλ.:
2102532047, εσωτ.305
Fax
: 2102532048

 

Γιάννης Καλαμπόκης- Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961 και μεγάλωσε στη Νέα Χαλκηδόνα όπου ολοκλήρωσε τη βασική και μέση εκπαίδευση. Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο της Βενετίας Από την αρχή της σταδιοδρομίας του μέχρι σήμερα διατηρεί γραφείο στη Νέα Χαλκηδόνα ,όπου ως ελεύθερος επαγγελματίας , ασχολείται με κτιριακά έργα και πολεοδομικές – ρυμοτομικές μελέτες.  Υπήρξε ενεργό μέλος του μαθητικού και του φοιτητικού κινήματος. Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Ελλήνων Φοιτητών Βενετίας.

Από το 1999 έως και το 2002 ήταν ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Νέας Χαλκηδόνας Νίκου Παπαμικρούλη σε τεχνικά θέματα. Επίσης από το 2000 έως 2006 συμμετείχε ως εκπρόσωπος της ΤΕΔΚΝΑ στο συμβούλιο Χωροταξίας Οικισμού και Περιβάλλοντος (ΣΧΟΠ) της Νομαρχίας Αθηνών.  Το 2002 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος με δήμαρχο τον Νίκο Παπαμικρουλη. Στη θητεία του διατέλεσε το 2003 αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών και το 2005-2006 γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου. Το 2014 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος με δήμαρχο τον Αρη Βασιλοπουλο και από το 2014 έως 2016 διετέλεσε αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Είναι παντρεμένος με την φαρμακοποιό Ηλιανα Παπαχρηστου και έχει δυο παιδιά.

Αχαρνών 464 & Αγ. Αναργύρων, 2ος όροφος
Τηλ.: 2102589917
Fax
:2102589915

Capture.JPG

 

Ευτυχία Χ. Παπαλουκά - Αντιδήμαρχος Παιδείας & Αθλητισμού

Γεννημένη το 1990 είναι σήμερα 29 ετών. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και εργάζεται ως εκπαιδευτικός στον ιδιωτικό τομέα.Είναι παντρεμένη με τον χειρούργο-οφθαλμίατρο Λεωνίδα Παπαδόπουλο. Η καταγωγή της από την πλευρά του πατέρα της είναι προσφυγική, από την Αττάλεια της Μικράς Ασίας. Μεγάλωσε στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην περιοχή «Απομάχων». Αποφοίτησε από το 2ο Γενικό Λύκειο Νέας  Φιλαδέλφειας και υπήρξε αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας. 

Η πρώτη της επαφή με τα κοινά ήταν η συμμετοχή της ως μαθήτρια στη Βουλή των Εφήβων, η εκλογή της ως γραμματέας στο Τοπικό Συμβούλιο Νεολαίας Νέας Φιλαδέλφειας και η συμμετοχή της ως τακτικό μέλος-εκπρόσωπος των μαθητών της πόλης μας στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας.   Ως φοιτήτρια συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα. Το 2010 εξελέγη για πρώτη φορά Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας και επανεξελέγη στις δημοτικές εκλογές του 2014. Την περίοδο 2014-2017 διετέλεσε Αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Παγκοσμίου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς όπου προεδρεύει ο Δήμαρχος, έχοντας υπ' ευθύνη της το Μουσείο Μικρασιατικού Ελληνισμού «Φιλιώ Χαιδεμένου». 

Από τον Φεβρουάριο του 2017 έως και τον Σεπτέμβρη του 2018 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού. Τον Ιανουάριο του 2019 ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος της ανέθεσε τα καθήκοντα της Αντιδημάρχου Παιδείας και Αθλητισμού. Είναι Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Αντιπρόεδρος στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου και καθ' όλη την διάρκεια της δημοτικής θητείας είναι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής.

low_MG_2424 (1).jpg

 

Ενημερωτικό Δελτίο

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα μας!