Αντιδήμαρχοι

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ

Μιχαήλ Λάλος - Αναγνώστου – Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών Μιχαήλ Λάλος – Αναγνώστου
 
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου κατοικεί μέχρι και σήμερα. Γονείς του είναι ο πρώην Δήμαρχος - Αρτοποιός Αλέκος Λάλος - Αναγνώστου και η καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας Ελένη. Μαθήτευσε σε τοπικά σχολεία και αποφοίτησε το 1996 από το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς». Κατόπιν σπούδασε στο τμήμα «Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης» του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά. Κατά τα φοιτητικά του χρόνια εργάστηκε σε Καταστήματα εστίασης της περιοχής και μετά την αποφοίτηση του στις εταιρείες «Millennium Bank», «Global Refund» και «Alico AIG». Υπήρξε αθλητής βόλεϊ των σωματείων ΑΕΚ και Α.Ο.Δ.Μ. με αρκετές διακρίσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα και Πανεπιστημιάδες. Από το 2008 είναι τακτικό μέλος του εργαστηρίου κινηματογράφου LabA και εισηγητής σεμιναρίων κινηματογραφικών τεχνικών.

Δεκελείας 97, 3ος όροφος
Τηλ.: 2132049016
Fax: 2132049006

 

Νικόλαος Ανανιάδης Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών

Γέννημα θρέμμα Φιλαδελφειώτης. Εγγονός προσφύγων, είναι γιός του Ανανία και της Βασιλικής ιδιοκτητών τα τελευταία 27 χρόνια του γνωστού πολίτικου εστιατορίου «Ανανίας» στην Νέα Φιλαδέλφεια. Αποφοίτησε από το 2ο Γενικό Λύκειο Ν.Φ. το 1996 και την επόμενη χρονιά εισήχθη στο Πανεπιστήμιο. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Στα μαθητικά και εφηβικά του χρόνια υπήρξε αθλητής μπάσκετ τόσο στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ όσο κατόπιν και σε αυτά του Ιωνικού Ν.Φ. Ως φοιτητής εργάστηκε στην οικογενειακή επιχείρηση εστίασης των γονιών του κατόπιν όταν ολοκλήρωσε τις σπουδές του ως στέλεχος σε εταιρείες του τεχνικού κλάδου (Gktizein Construction και Development , Γ.Α.Κ. Α.Ε-Γενικές αναπτυξιακές κατασκευές , ΣΙΑΜΚΑΣ-Ε.Β.Η.Ε.Κ Α.Ε.) πάνω σε συστήματα πιστοποίησης εργασιών και στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού. Κατοικεί μέχρι και σήμερα στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Αχαρνών 464 & Αγ. Αναργύρων, 2ος όροφος
Τηλ.: 2102589917
Fax
:2102589915

 

Γιώργος Ανεμογιάννης - Αντιδήμαρχος Υπηρεσιών Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Ηλεκτροφωτισμού και Περιβάλλοντος και ΠρασίνουΝικόλαος Ανανιάδης

Γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης το 1963. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Από το 1990 μένει μόνιμα στη Νέα Φιλαδέλφεια και από το 2002 μεταφέρει και την επιχείρησή του (εισαγωγή και εμπορία ενδυμάτων ) στον τόπο κατοικίας του, την οποία διατηρεί έως και σήμερα. Δραστηριοποιείται στο χώρο δουλειάς του έντονα επί πολλά έτη ενώ είναι και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων (Ε.Ε.Β.Ε Ν ) Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας την τελευταία διετία. Συμμετέχει ενεργά στο χώρο της παιδείας μέσω της ενασχόλησης του με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων της περιοχής αρκετά χρόνια. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γ.Ε.Λ. Ν.Φ. και μέλος της Ένωσης Γονέων Ν.Φ./Ν.Χ.

Δεκελείας 97, 3ος όροφος
Τηλ.: 2132049009
Fax: 2132049006

 

   Αλίκη Γαλαζούλα Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Προσχολικής Αγωγής

Ευάγγελος ΚουμαριανόςΓεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Είναι κόρη του ηλεκτρολόγου Κωνσταντίνου Γαλαζούλα και της ιδιωτικής υπαλλήλου Ελένης Βασιλάκη. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού. Αποφοίτησε από το 2ο Γενικό Λύκειο Ν. Φιλαδέλφειας. Εντάχτηκε στο πρόγραμμα Ψυχολογίας Αγγλοελληνικού κολλεγίου, απ΄όπου και αποφοίτησε με τον τίτλο Bachelor of Science in Psychology. Συνέχισε την εκπαίδευσή της παρακολουθώντας ετήσιο πρόγραμμα εκπαίδευσης στελεχών στη διάγνωση και αποκατάσταση παιδιών και εφήβων με μαθησιακές δυσκολίες στο Κέντρο Ψυχολογικών Μελετών, αλλά και 6 μηνιαία προγράμματα για μεθόδους αποκατάστασης της ορθογραφίας και της ανάγνωσης στο κέντρο Lexis και στον Ευρωπαϊκό Εκπαιδευτικό Όμιλο. Παράλληλα εργαζόταν περιστασιακά για να στηρίξει οικονομικά την εκπαίδευσή της, ως βοηθός - μεταφράστρια απεσταλμένων δημοσιογράφων της βρετανικής εφημερίδας Independent για το περιοδικό World Report, αλλά και ως γραμματέας σε Κέντρο ειδικής διαπαιδαγώγησης. Το 2006 εντάχτηκε στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Βρετανικού Πανεπιστημίου Bangor-Wales, απ' όπου και αποφοίτησε αποκτώντας τίτλο Master in Education in Learning Disabilities με εξειδίκευση στη δυσλεξία. Η μεταπτυχιακή της διατριβή αφορούσε έρευνα με θέμα "το θεατρικό παιχνίδι ως εκπαιδευτικό εργαλείο για παιδιά με μαθησιακά προβλήματα στο δημόσιο σχολείο". Από το 2007 ως σήμερα εργάζεται ως ειδική παιδαγωγός σε Ιδιωτικά Κέντρα Αποκατάστασης, ενώ έχει ασχοληθεί και με τη διοργάνωση σεμιναρίων και ημερίδων ενημέρωσης για τη Δυσλεξία. Ως το 2010 υπήρξε μέλος των θεατρικών ομάδων "Άντωση" και "Καλειδοσκόπιο 4" συμμετέχοντας ως ερασιτέχνιδα ηθοποιός στην πρώτη και ως κειμενογράφος στη δεύτερη.

Αχαρνών 464 &Αγ. Αναργύρων, 3ος όροφος
Τηλ.:
2102532047, εσωτ.305
Fax
: 2102532048

 

Ευτυχία Παπαλουκά - Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Χαρίκλεια (Χαρά) Ρόκου
Είναι γεννημένη το 1990, μεγάλωσε και κατοικεί μόνιμα στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην περιοχή "Απομάχων". Η καταγωγή της από την πλευρά του πατέρα της είναι προσφυγική, από την Αττάλεια της Μικράς Ασίας. Γονείς της είναι η Όλγα Τσουκαλά και ο Χαράλαμπος Παπαλουκάς που εργάζεται στον ΕΟΠΥΥ Νέας Φιλαδέλφειας. Ο αδελφός της Αντώνης είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Τα μαθητικά της χρόνια τα πέρασε στα Δημόσια σχολεία της πόλης μας, αποφοίτησε από το 2ο Γενικό Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας και υπήρξε αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας. Μαθήτρια της 2ας Λυκείου έδωσε γραπτές εξετάσεις που έγιναν σε πανελλήνια κλίμακα από την Βουλή των Ελλήνων κι επιλέχθηκε μεταξύ χιλιάδων υποψηφίων, ως μία Νέα εκ των 300, για να συμμετάσχει στη Βουλή των Εφήβων. Σπούδασε στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με κατεύθυνση Αρχαιολογίας και Ιστορίας της Τέχνης, ενώ από το πρώτο έτος της φοιτητικής της ζωής εργάστηκε ως εκπαιδευτικός στον ιδιωτικό τομέα. Ως φοιτήτρια συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα και στα 20 της χρόνια, το 2010, εξελέγην Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας.

Ραιδεστού 21
Τηλ.: 2132026356