ΔΗΜΟΣ
ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

Nea Filadelfia 13°C The description will appear after the cache period.

Δημοτικό Φυσικοθεραπευτήριο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Νέα Φιλαδέλφεια, 31/10/2022

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας που είναι εγγεγραμμένοι στα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας πως το δημοτικό φυσικοθεραπευτήριο λειτουργεί κανονικά και από σήμερα Δευτέρα 31 Οκτωβρίου θα προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όσες και όσους το έχουν ανάγκη.

Μπορείτε να προγραμματίζετε τα ραντεβού σας από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 8:00 με 14:00, στο χώρο που στεγάζεται το Β’ ΚΑΠΗ  της Νέας Φιλαδέλφειας (Θεσσαλονίκης και Αμφίσσης), στην συνοικία της Αγίας Μαρίνας.

Οι στόχοι του δημοτικού φυσικοθεραπευτηρίου είναι:

  • Η βελτίωση της ποιότητας ζωής του ατόμου και η ένταξή του στο κοινωνικό περιβάλλον με φυσικά μέσα και τεχνικές
  • Η αξιολόγηση του προβλήματος – πλάνο αποκατάστασης
  • Η βελτίωση της ψυχικής υγείας, μέσω της μεγιστοποίησης της κινητικής λειτουργίας και της μείωσης του πόνου

Το Φυσικοθεραπευτήριο θα είναι ανοιχτό μόνο για τα εγγεγραμμένα μέλη των ΚΑΠΗ (πλήρως εμβολιασμένα ή με πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ – βάσει των σχετικών διατάξεων).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής &Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας (Αχαρνών 464 & Αγ. Αναργύρων | Τ.Κ. 14343 | Νέα Χαλκηδόνα, Τηλέφωνο: 2102514004, καθώς και στα 210 2532047 εσ. 304 | E-mail: tm_koinpolitikis@dimosfx.gr).

Από το Γραφείο Τύπου

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Περισσότερα

Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Εκδήλωση της Παιγνιοθήκης ΑμεΑ την Δευτέρα 05/12/2022

Νέα Φιλαδέλφεια, 04/12/2022 Πρόσκληση Τα παιδιά της παιγνιοθήκης προσκαλούν γονείς, συγγενείς και φίλους σε απογευματινό καφέ – τσάι με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ΑμεΑ, την