ΔΗΜΟΣ
ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

Nea Filadelfia 13°C The description will appear after the cache period.

Εκδήλωση νομικής πληροφόρησης για εργαζόμενους και ανέργους στο Π.Π.Ι.Ε.Δ. του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Νέα Φιλαδέλφεια, 04/11/2022

Το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. σε συνεργασία με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, διοργανώνουν την Τρίτη 08 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 18:00 στο Π.Π.Ι.Ε.Δ. (Λ. Δεκελείας 152) εκδήλωση νομικής πληροφόρησης, στις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

  • «Η βία και η παρενόχληση στην εργασία σύμφωνα με το Ν4808/21»
  • «Προϋποθέσεις  συνταξιοδότησης, υπολογισμός σύνταξης»

Στόχος της εκδήλωσης είναι η έγκυρη πληροφόρηση των ενδιαφερομένων από εξειδικευμένους νομικούς συνεργάτες του ΙΝ.Ε./Γ.Σ.Ε.Ε., σε θέματα εργατικού δικαίου και κοινωνικής ασφάλισης.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή προς το κοινό και όλες οι υπηρεσίες παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ και διέπονται από τον «Κώδικα Δεοντολογίας στην παροχή υπηρεσιών Δια Βίου Συμβουλευτικής, Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας», καθώς και τις διατάξεις που αφορούν στη διαχείριση προσωπικών δεδομένων.

Η παρούσα πρωτοβουλία οργανώνεται στο πλαίσιο της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων & Ανέργων».

Από το Γραφείο Τύπου

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Περισσότερα

Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Εκδήλωση της Παιγνιοθήκης ΑμεΑ την Δευτέρα 05/12/2022

Νέα Φιλαδέλφεια, 04/12/2022 Πρόσκληση Τα παιδιά της παιγνιοθήκης προσκαλούν γονείς, συγγενείς και φίλους σε απογευματινό καφέ – τσάι με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ΑμεΑ, την