ΔΗΜΟΣ
ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

Nea Filadelfia 12°C The description will appear after the cache period.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 18η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Νέα Φιλαδέλφεια, 17/11/2022

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι» την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022, η 18η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, σε συνεργασία με τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας και είχε ως σκοπό της την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Δήμου μας.

Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς (Π.Π.Ι.Ε.Δ.), και προσήλθαν κατόπιν ραντεβού 60 συμπολίτισσες και συμπολίτες μας, συγκεντρώνοντας 45 φιάλες αίματος.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος ανέφερε σχετικά: «Θέλω για μία ακόμη φορά να ευχαριστήσω από καρδιάς όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γ.Ο.Ν.Κ. που διεξήγαγε και αυτή την αιμοληψία, τον Αρμόδιο Αντιδήμαρχο Σπύρο Μπερδέση, τα στελέχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας και του Π.Π.Ι.Ε.Δ., τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Ν.Φ. και φυσικά όλους τους συμπολίτες μας, τακτικούς και νέους εθελοντές αιμοδότες. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και χωρίς αυτούς η σημερινή δράση δεν θα είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι ανάγκες για αίμα διαπιστώνουμε καθημερινά πως είναι μεγάλες, γεγονός που καθιστά τέτοιου είδους δράσεις κάτι παραπάνω από απαραίτητες. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την προσεχή άνοιξη και την 19η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας».

Από το Γραφείο Τύπου

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Περισσότερα

Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Εκδήλωση της Παιγνιοθήκης ΑμεΑ την Δευτέρα 05/12/2022

Νέα Φιλαδέλφεια, 04/12/2022 Πρόσκληση Τα παιδιά της παιγνιοθήκης προσκαλούν γονείς, συγγενείς και φίλους σε απογευματινό καφέ – τσάι με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ΑμεΑ, την