ΔΗΜΟΣ
ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

Nea Filadelfia 13°C The description will appear after the cache period.

Τροποποίηση δρομολογίων της Δημοτικής Συγκοινωνίας λόγω της γενικής απεργίας και του αγώνα της ΑΕΚ – Χρήσιμες πληροφορίες

Νέα Φιλαδέλφεια, 08/11/2022

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας πως λόγω της γενικής απεργίας που έχει ανακοινωθεί για αύριο Τετάρτη 09 Νοεμβρίου, πρόκειται να τροποποιηθούν τα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Συγκεκριμένα τα πρωινά δρομολόγια τόσο της γραμμής 1, όσο και της γραμμής 2 δεν θα πραγματοποιηθούν.

Ωστόσο, λόγω της διεξαγωγής του αγώνα της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα της Super League, για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας και για την εξυπηρέτηση των θεατών και των επισκεπτών της πόλης μας, από τις 17:00 έως τις 23.00 μ.μ., η Δημοτική Συγκοινωνία θα εκτελεί δρομολόγια κατά μήκος της Λ. Δεκελείας (με αφετηρία την συμβολή των οδών Δεκελείας και Χαλκίδος στη Νέα Χαλκηδόνα – και τέρμα επί της Λ. Δεκελείας και Χίου στη Νέα Φιλαδέλφεια), με ενδιάμεσες στάσεις: «στάση Κανάκη» και «στάση Κομπαρσίτα».

Ενημερώνουμε επίσης τους συμπολίτες μας καθώς και τους επισκέπτες της πόλης μας πως απαγορεύεται η είσοδος οχημάτων (ΙΧ), η στάση και η στάθμευση επί της μεγάλης πλατείας και του πεζοδρόμου που δημιουργήθηκε μετά την υπογειοποίηση της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και Φωκών. Οι έλεγχοι της Δημοτικής Αστυνομίας για τη διασφάλιση της ανεμπόδιστης κίνησης πεζών και ατόμων με αναπηρίες, τις επόμενες ημέρες θα εντατικοποιηθούν.

Σας ευχαριστούμε θερμά!

Από το Γραφείο Τύπου

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Περισσότερα

Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Εκδήλωση της Παιγνιοθήκης ΑμεΑ την Δευτέρα 05/12/2022

Νέα Φιλαδέλφεια, 04/12/2022 Πρόσκληση Τα παιδιά της παιγνιοθήκης προσκαλούν γονείς, συγγενείς και φίλους σε απογευματινό καφέ – τσάι με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ΑμεΑ, την