Nea Filadelfia 16°C The description will appear after the cache period.

Αυτοψία του Δημάρχου Γιάννη Βούρου στις εργασίες αναβάθμισης αθλητικών εγκαταστάσεων στη Νέα Χαλκηδόνα

Νέα Φιλαδέλφεια, 01/11/2022

Ξεκίνησαν σήμερα Τρίτη 01 Νοεμβρίου, οι ευρείας κλίμακας εργασίες αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων που βρίσκονται επί των οδών Αχαρνών και Παπαφλέσσα στη Νέα Χαλκηδόνα.

Αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο τ.μ. σε λίγους μήνες πρόκειται να δημιουργηθεί μία νέα, σύγχρονη αθλητική εγκατάσταση, ένα νέο γήπεδο ποδοσφαίρου 9 × 9 για τα παιδιά της Νέας Χαλκηδόνας αλλά και για τις ανάγκες της ερασιτεχνικής ομάδας του Χαλκηδονικού.

Στο χώρο βρέθηκε ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, συνοδευόμενος από τον Γ. Γ. Γιώργο Σαραντόπουλο καθώς και από στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου που επιβλέπουν τις εργασίες που πραγματοποιούνται.

Ο Δήμαρχος της πόλης μας ανέφερε σχετικά: “Μένουμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας και παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν από την πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση των 2,5 τελευταίων ετών, βήμα, βήμα, υλοποιούμε το σχέδιό μας, για την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας. Ξεκινήσαμε από το κλειστό σχολικό γυμναστήριο Απόστολος Κόντος, συνεχίσαμε με τον αθλητικό χώρο επί των οδών Κιλκίς και Πλαστήρα, ολοκληρώνουμε σε λίγες μέρες τις εργασίες στα ανοιχτά γήπεδα αντισφαίρισης στη Νέα Φιλαδέλφεια και σε δύο περίπου μήνες, εκτός απροόπτου, ο Δήμος μας θα διαθέτει έναν ακόμη ασφαλή και ιδανικό χώρο προπόνησης, μία νέα αθλητική εγκατάσταση για τα παιδιά της Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο. Ευχαριστώ θερμά τα στελέχη της Τεχνικής μας Υπηρεσίας για την συνεργασία, συνεχίζουμε την εντατική δουλειά για μία όμορφη και σύγχρονη πόλη“.

Από το Γραφείο Τύπου