Nea Filadelfia 17°C Partly cloudy

Λαμπρός ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της “25ης Μαρτίου 1821” στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας!

Νέα Φιλαδέλφεια, 25/03/2023

Με λαμπρότητα, επισημότητα και με την συμμετοχή πλήθους συμπολιτών μας, εορτάστηκε η Εθνική Επέτειος της «25ης Μαρτίου 1821» στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Η Δοξολογία τελέστηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Νέας Φιλαδέλφειας, χοροστατούντος του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ι. Μ. Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος Πανοσ. Αρχιμ. π. Τιμόθεου Ηλιάκη, καθώς και του Πανοσ. Αρχιμ. π. Παντελεήμονα Παπασυνεφάκη, παρουσία του Δημάρχου Γιάννη Βούρου, Αντιδημάρχων, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και εκπροσώπων συλλόγων και φορέων της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

Ακολούθησε η επιμνημόσυνη δέηση και η κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Ηρώων της πλατείας Κωνσταντινουπόλεως της Νέας Φιλαδέλφειας, από τον Δήμαρχο, τους εκπροσώπους του Περιφερειακού και του Δημοτικού Συμβουλίου, τον Διοικητή του Α.Τ. Ν.Φ., τους εκπροσώπους των Νομικών Προσώπων του Δήμου, των δημοτικών παρατάξεων, των τοπικών οργανώσεων των κοινοβουλευτικών κομμάτων, καθώς και από τους  εκπροσώπους των πολιτιστικών, των αθλητικών συλλόγων και των φορέων της πόλης μας.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας κ. Γιάννης Βούρος.

Ο φετινός λαμπρός εορτασμός της Εθνικής Επετείου συνεχίστηκε με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών από την χορευτική ομάδα του Δήμου μας και ολοκληρώθηκε με την μεγάλη μαθητική παρέλαση επί της Λ. Δεκελείας!

Χρόνια Πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες, για την σημερινή διπλή γιορτή!

Χρόνια Πολλά Ελλάδα!

Από το Γραφείο Τύπου

*Πλούσιο φωτορεπορτάζ έχει αναρτηθεί στις επίσημες σελίδες του Δήμου, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης