Nea Filadelfia 19°C Partly cloudy

Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής (23/11/2022)

Νέα Φιλαδέλφεια, 18/11/2022

Προς Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

KOIN.: Αυτοτελές Τμήμα Νομικής Υπηρεσίας

Σας παρακαλούμε όπως προσέλθετε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/10, όπως ισχύει, την 23η του μηνός Νοεμβρίου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 9.30 π.μ., στο Δημοτικό Κατάστημα (Δεκελείας 97-3ος όροφος) σε τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Υποβολή εισήγησης προς το Δ.Σ. για την 7η αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2022.
  2. Υποβολή εισήγησης προς το Δ.Σ. για τον καθορισμό τελών χρήσης πεζοδρομίων και λοιπών κοινοχρήστων χώρων έτους 2023 (επανεισαγωγή).
  3. Υποβολή εισήγησης προς το Δ.Σ. για τον καθορισμό συντελεστών τελών Καθαριότητας και Φωτισμού ως και Δημοτικού Φόρου έτους 2023.
  4. Κατακύρωση πρακτικών φανερής προφορικής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την παραχώρηση δικαιώματος χρήσης θέσεως περιπτέρων εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου.
  5. Επανέγκριση όρων μελέτης και επανακατάρτιση όρων ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια για την κατασκευή και τοποθέτηση στεγάστρων για τη δημιουργία και αναβάθμιση στάσεων για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού στις εγκεκριμένες γραμμές (αστικές και δημοτικές) του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας» (Α.Μ. 147/2021).
  6. Έγκριση μελέτης και κατάρτιση όρων ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια και εγκατάσταση σκεπάστρου αθλητικού χώρου στην οδό Δωδεκανήσου».
  7. Έγκριση σύναψης σύμβασης μίσθωσης έργου με έναν παιδίατρο στο πλαίσιο της χρηματοδοτούμενης δράσης «Πρόγραμμα προσχολικής αγωγής και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών».
  8. Έγκριση πραγματοποίησης χριστουγεννιάτικων θεατρικών παραστάσεων για τα βρέφη και τα νήπια των Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών του Δήμου και εξειδίκευση σχετικής πίστωσης.
  9. Έγκριση διαγραφής χρεών οφειλετών Δήμου.

-Η παρούσα πρόσκληση αναρτάται στην ιστοσελίδα του Δήμου.

                                               
                 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
                                                  
                   ΤΗΣ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


                    ΙΩΑΝΝΗΣ  ΒΟΥΡΟΣ