[ Αδέσποτα ]

Οι δράσεις του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας -
Νέας Χαλκηδόνας για τους αδέσποτους φίλους μας

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας για τα προγράμματα περίθαλψης αδέσποτων ζώων συντροφιάς που υλοποιεί ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΕΙΡΩΣΕΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΓΑΤΩΝ & ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ – ΣΙΤΙΣΗ Κ.ΛΠ. ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

ΕΤΟΣ 2020

  • ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ 79 ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΓΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΙΣ: ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Η ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

  • ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ: 3.260 κιλά ξηρά τροφή για σκύλους, 640 κιλά ξηρά τροφή για γάτες 

 

ΕΤΟΣ 2021

ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ 150 ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΓΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΙΣ: ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ Η ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ  ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ: 1.540 κιλά ξηρά τροφή για σκύλους, 3.800 κιλά ξηρά τροφή για γάτες, 1.000 τεμάχια υγρή τροφή για γάτες (σε κονσέρβες των 415 γραμμαρίων).

ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΥΛΙΚΟ: 236 τεμάχια αντιπαρασιτικές αμπούλες για σκύλους, 200 τεμάχια αντιπαρασιτικές αμπούλες για γάτες, 200 τεμάχια αντιπαρασιτικά δισκία για σκύλους.

ΕΤΟΣ 2022

ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ 150 ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΓΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΙΣ: ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ Η ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ    ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.  

ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ: ΠΑΡΑΛΑΒΗ 1η 1.140 κιλά ξηρά τροφή για σκύλους, 3.000 κιλά ξηρά τροφή για γάτες, 600 τεμάχια υγρή τροφή για γάτες (σε κονσέρβες των 415 γραμμαρίων).

ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ: ΠΑΡΑΛΑΒΗ 2η 3.050 κιλά ξηρά τροφή για σκύλους, 3.000 κιλά ξηρά τροφή για γάτες, 320 κιλά ειδική κλινική ξηρά τροφή για σκύλους, 24 κιλά ειδική κλινική ξηρά τροφή για γάτες, 1.600 τεμάχια υγρή τροφή για σκύλους (σε κονσέρβες των 400 γραμμαρίων), 3.280 τεμάχια υγρή τροφή για γάτες (σε κονσέρβες των 415 γραμμαρίων).

ΑΜΜΟΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΓΙΑ ΓΑΤΕΣ: 5.400 λίτρα

ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:  136 τεμάχια αντιπαρασιτικές αμπούλες για σκύλους

  • 200 τεμάχια αντιπαρασιτικές αμπούλες για γάτες
  • 200 τεμάχια αντιπαρασιτικά δισκία για σκύλους
  • 100 τεμάχια αντιπαρασιτικά δισκία για γάτες
  • 60 τεμάχια ενέσιμο διάλυμα για λεϊσμανίαση (για σκύλους). 

 

ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΩ ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΣΙΤΙΖΟΥΝ ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ ΓΑΤΕΣ στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

ΜΕ ΤΑ ΑΝΩ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ Κ.ΛΠ. ΥΛΙΚΑ ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΕΙΡΩΣΕΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΓΑΤΩΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΘΗΛΥΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΩΝ ΓΑΤΩΝ, που βρίσκονται εντός των ορίων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΕΙΡΩΣΕΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ θα συνεχιστεί και για το έτος 2023.

Η ΣΙΤΙΣΗ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΓΑΤΩΝ συνεχίζεται και για το έτος 2023.

Η Δημοτική Αρχή Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας εκτός των παραπάνω δράσεων προχωρά κάθε χρόνο στην υπογραφή σύμβασης για την παροχή κτηνιατρικών υπηρεσιών περισυλλογής και διαχείρισης (για γάτες). Το πρόγραμμα εφαρμόζεται σε αδέσποτα ζώα, που χρήζουν περίθαλψης, στείρωσης ή ακόμη και θεραπεία τυχόν ατυχημάτων (εκτάκτων περιστατικών).

Σκοπός του προγράμματος είναι αφενός η σταθεροποίηση, καταγραφή, αλλά και η σταδιακή μείωση του αριθμού των αδέσποτων ζώων, μέσω της στείρωσης, της σήμανσης, της καταγραφής και της υιοθεσίας τους και αφετέρου η ευζωία τους, με την εξασφάλιση της απαραίτητης κτηνιατρικής φροντίδας.

Και φυσικά ποτέ δεν ξεχνάμε… ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥ ΦΙΛΟ – ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΈΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ!