«Ανακοίνωση - πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή αιτήσεων εθελοντών της κοινωνικής δράσης Δωρεάν Υποβολής Φορολογικών Δηλώσεων»

dwrean_dhlwseis.jpg

Νέα Φιλαδέλφεια, 20/05/2022

Σύμφωνα με την περ. γ' της παρ. 3 του άρθρου 214 του Ν. 3463/06, ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας -  Νέας Χαλκηδόνας, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της Κοινωνικής Πολιτικής, προσκαλεί όσους εθελοντές επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στην κοινωνική δράση της Δωρεάν Υποβολής Φορολογικών Δηλώσεων για οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας.

Σκοπός της δράσης είναι η σύνταξη και υποβολή φορολογικών δηλώσεων από εξειδικευμένους επαγγελματίες για τους δικαιούχους των Κοινωνικών Δομών και δημότες/κατοίκους με χαμηλό εισόδημα  του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Εθελοντές δύνανται να είναι όσοι πολίτες διαθέτουν την απαιτούμενη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος λογιστή/φοροτεχνικού, αντίγραφο της οποίας θα καταθέτουν μαζί με την συνημμένη αίτηση μέχρι την Τετάρτη 25 Μαΐου 2021 και ώρα 14.00, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση tm_koinpolitikis@dimosfx.gr, είτε αυτοπροσώπως στο δημοτικό κτίριο επί της οδού Αχαρνών 464 & Αγίων Αναργύρων, Νέα Χαλκηδόνα, ισόγειο, κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης στην τηλεφωνική γραμμή 210-2532047 (εσωτερικό 001, υπεύθυνη κα Ζ.Παλλιούδη).

Η παρούσα ανακοίνωση να δημοσιευθεί με Δελτίο Τύπου, να αναρτηθεί στους πίνακες ανακοινώσεων των δημοτικών κτιρίων καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου.

 

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ 

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΜΠΕΡΔΕΣΗΣ

 

Category: 

Ενημερωτικό Δελτίο

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα μας!