Ένας νέος πολιτιστικός θεσμός στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας - Μνήμες Μικράς Ασίας 2021

Μνήμες_Μικράς_Ασίας2.jpg

Νέα Φιλαδέλφεια, 10/09/2021

O Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας τιμώντας την προσφυγική καταγωγή των κατοίκων του, την παράδοση και την πολιτιστική του κληρονομιά, θεσπίζει φέτος ένα νέο θεσμό επετειακών εκδηλώσεων αφιερωμένο στην 14η Σεπτεμβρίου «Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας» με τίτλο ΜΝΗΜΕΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ.

Οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί στο πλαίσιο του νέου αυτού θεσμού για την πόλη μας είναι:

  • ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, στις 20.30, ΣΥΝΑΥΛΙΑ με τον ΠΑΝΤΕΛΗ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ στο χώρο της πανέμορφης λίμνης του άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας.

 

  • ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, στις 20.30, ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: "Τα τετράδια της Ανζελ Κουρτιάν" με την ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΛΕΞΑΝΙΑΝ, στο υπαίθριο θεατράκι του Π.Π.Ι.ΕΔ. (Λ. Δεκελείας 152, Νέα Φιλαδέλφεια).

 

  • ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, στις 20.30, ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Αφιέρωμα στη Ρόζα Εσκενάζυ "ΚΑΝΑΡΙΝΙ ΜΟΥ, ΓΛΥΚΟ" με τις ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΙΡΙΔΟΥ, ΑΛΙΚΗ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΛΙΟΥΔΑΚΗ, στον πολυχώρο της οδού Δροσίνη στη Νέα Χαλκηδόνα.

 

Σας περιμένουμε!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Κατά την προσέλευση θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

 

* Όλες οι εκδηλώσεις μας θα πραγματοποιηθούν με την εφαρμογή των κανόνων που ορίζονται από τη Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού και τις ισχύουσες διατάξεις που αφορούν στην προστασία της δημόσιας υγείας.

- Για την αποφυγή συνωστισμού παρακαλούμε να προσέρχεστε στο χώρο των εκδηλώσεων τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έναρξή τους και να ακολουθείτε τις οδηγίες των διοργανωτών.

- Η χρήση της μάσκας από τους θεατές είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, από την προσέλευση έως την αποχώρηση.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Από το γραφείο Τύπου

Category: 

Ενημερωτικό Δελτίο

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα μας!