Απάντηση σε συκοφαντικό δημοσίευμα για τον φωτισμό στο υπό κατασκευή σχολείο Σπαθάρη

 

ΣΠΑΘΑΡΗ 1 (1).jpg

Ένα ακόμη δείγμα παραπληροφόρησης από εκδότη εφημερίδας που πρόσφατα καταδικάσθηκε για συκοφαντική δυσφήμιση από παλαιότερα δημοσιεύματα για δήθεν χαλασμένα και ληγμένα τρόφιμα στο συσσίτιο και τα κοινωνικά παντοπωλεία του Δήμου.

Σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας που διαχειρίζεται,  καταγγέλλει τον Δήμο ότι δήθεν κατασπαταλά τα χρήματα των δημοτών με «πρόχειρη και προκλητική διαχείριση», διότι τα φώτα σε υπό κατασκευή κτίριο είναι 24 ώρες ανοιχτά.

Φυσικά ο αρθρογράφος δεν μπήκε στον κόπο να κάνει ένα απλό ερώτημα ούτε στον Δήμο τον οποίο καταγγέλλει ούτε στον ίδιο το χώρο του εργοταξίου.  Είναι για άλλη μια φορά προφανές ότι η στόχευση δεν είναι η ενημέρωση των δημοτών αλλά η παραπληροφόρηση.

Ενημερώνουμε λοιπόν ότι  το σχολικό κτίριο «Σπαθάρη» του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Φιλαδέλφειας βρίσκεται στο τελικό στάδιο της κατασκευής του. Κατά συνέπεια, ως εργοτάξιο ακόμα, τα φώτα του παραμένουν ανοιχτά  στη διάρκεια της νύχτας για λόγους ασφαλείας. Κάποιες φορές μπορεί να είναι ανοιχτά και κατά τη διάρκεια της ημέρας, για δοκιμές που γίνονται στις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις του κτηρίου.  Σε κάθε περίπτωση ας μην ανησυχεί ο αρθρογράφος για το … υπέρογκο ποσό που συνεπάγεται αυτός ο ηλεκτροφωτισμός για τις τσέπες των δημοτών. Όπως σε κάθε έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη,η δαπάνη βαρύνει αποκλειστικά τον εργολάβο, ο οποίος μάλιστα δεν έχει καν σύμβαση με τον Δήμο.

Υπενθυμίζουμε σε κάθε τοπικό δημοσιογράφο ή και σε οποιονδήποτε άλλο που θέλει να καταγγείλει κάτι, ότι οφείλει πρώτα να αναζητήσει αρμοδίως απαντήσεις, αν θέλει να είναι στοιχειωδώς αξιόπιστος. Εκτός αν το θέμα είναι απλώς η εκτόξευση καταγγελιών, όπως επανειλημμένα διαπιστώνεται με διάφορα μικρά καθημερινά θέματα που ανάγονται σε μείζονα για να αποδειχθεί στη συνέχεια ότι είναι ανύπαρκτα, αφού όμως πρώτα έχουν κάνει ένα κύκλο δημιουργίας αρνητικών εντυπώσεων και σχολίων.

Δημοσιογραφία και αντιπολίτευση αυτού του επιπέδου, δεν αποτελούν τιμή για κανένα και κυρίως αποδεικνύουν ότι δεν σέβονται τους πολίτες στους οποίους απευθύνονται.

 

ΣΠΑΘΑΡΗ 3.jpg

 

ΣΠΑΘΑΡΗ 2.jpg

 

Category: 

Document: 

Ενημερωτικό Δελτίο

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα μας!