Για μία ακόμη χρονιά γεμίζουμε τις σχολικές τσάντες παιδιών που το έχουν ανάγκη

sygk.sxolikwn_eidwn.jpg

Νέα Φιλαδέλφεια, 21/09/2021

Το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου η ημέρα ήταν αφιερωμένη στη συλλογή σχολικών ειδών, για μαθητές σχολείων της πόλης μας.

Για ακόμη μία χρονιά δεκάδες συνδημότες μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, ώστε όλοι μαζί να μπορέσουμε να γεμίσουμε με σχολικά είδη τις τσάντες μαθητών σχολείων της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Στο χώρο του δημαρχείου της πόλης μας βρέθηκαν από την αρχή της δράσης ο Δήμαρχος Γιάννης Βούρος, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημ. Υγείας Σπύρος Μπερδέσης, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Εθελοντισμού Σοφία Αλεφραγκή καθώς και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής Τάσος Κωνσταντινίδης.

Εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου μας και του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας ήταν εκεί και συνέλεξαν σε 20 μεγάλες κούτες τα προσφερόμενα είδη τα οποία και θα μοιράσουν τις προσεχείς ημέρες σε παιδιά οικογενειών που είναι εγγεγραμμένες στις κοινωνικές μας δομές.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους συμπολίτες μας καθώς και τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν και στήριξαν μία ακόμη δράση αλληλεγγύης του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας. 

Για άλλη μία φορά αποδείξαμε πως "Όλοι Μαζί Μπορούμε"!

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Από το γραφείο Τύπου

 

Category: 

Ενημερωτικό Δελτίο

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα μας!