Η προσπάθεια για ασφαλή σχολεία δεν σταματά ποτέ!

sxoleia.jpg

Νέα Φιλαδέλφεια, 17/09/2020

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι στα πλαίσια των μέτρων αντιμετώπισης του κορωνοϊού (covid-19), ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ολοκλήρωσε την διανομή ατομικών αντισηπτικών των 100ml σε όλα τα σχολεία της πόλης (δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια), για κάθε μία μαθήτρια και κάθε ένα μαθητή ξεχωριστά, επιπλέον των αντισηπτικών που έχουν διανεμηθεί για κάθε τάξη.

Πέραν αυτού, τις προσεχείς ημέρες θα διανεμηθούν και προστατευτικές μάσκες από το Δήμο μας σε όλους τους μαθητές, επιπλέον αυτών που χορηγήθηκαν (ή θα χορηγηθούν) από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ). Οι μάσκες του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας θα είναι με τις προδιαγραφές ασφαλείας των αρμόδιων φορέων δίνοντας παράλληλα έμφαση στη σωστή εφαρμογή.

Ευχαριστούμε θερμά τους εργαζόμενους του Δήμου μας  που όλες αυτές τις ημέρες (και κατά την διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου) κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τα σχολεία μας να είναι έτοιμα για να υποδεχθούν μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Ο αγώνας για ασφαλή σχολεία είναι καθημερινός και ειδικά σε συνθήκες πανδημίας δεν πρέπει και δεν μπορεί να σταματά ποτέ.

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Από το γραφείο Τύπου

 

Category: 

Ενημερωτικό Δελτίο

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα μας!