Κλειστό θα παραμείνει το Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας για προληπτικούς λόγους, σύμφωνα με τα έκτακτα μέτρα αντιμετώπισης κινδύνου πυρκαγιών

Pylh_Alsous.jpg

Νέα Φιλαδέλφεια 09/08/2021

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας πως η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) που εκδόθηκε από την Κυβέρνηση την περασμένη εβδομάδα και έληγε σήμερα Δευτέρα 09 Αυγούστου, παρατείνεται έως την ερχόμενη Παρασκευή 13 Αυγούστου.

Με βάση την ΠΝΠ αυτή απαγορεύεται σε ολόκληρη τη χώρα η μετακίνηση, διέλευση ή παραμονή σε δάση, εθνικούς δρυμούς, περιοχές Natura και άλση.

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας  βρίσκεται όλες αυτές τις δύσκολες ημέρες σε 24ωρη επιφυλακή με όλη τη δύναμη της Πολιτικής του Προστασίας, τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Ν.Φ., καθώς και εθελοντές συμπολίτες μας που θέλησαν να συνδράμουν στην όλη προσπάθεια.

pyroprostasia_alsous.jpg

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος δήλωσε σχετικά: 

"Πάντοτε υποστήριζα και ενθάρρυνα τα εθελοντικά κινήματα. Τώρα που η χώρα δοκιμάζεται κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες η προσθετική δυναμική παρουσία των εθελοντών αποδεικνύεται καθοριστική. Οφείλω λοιπόν να ευχαριστήσω δημοσίως τους εθελοντές δημότες μας που προσέρχονται και εγγράφονται ως αρωγοί στην προσπάθεια περιφρούρησης του Άλσους μας μαζί με τους υπαλλήλους πυροπροστασίας, τους δημοτικούς αστυνομικούς, τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Ν.Φ., τους Αντιδημάρχους και Εντεταλμένους Συμβούλους της δημοτικής αρχής. Βιώνουμε ως κοινωνία μια τραγωδία αλλά αύριο είναι μια άλλη μέρα και όλοι μαζί μπορούμε να την κάνουμε ομορφότερη".

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Από το γραφείο Τύπου

 

Μπορείτε να διαβάσετε τη σχετική ΠΝΠ αναλυτικά εδώ:

ΦΕΚ1-643x1024.jpg

 

ΦΕΚ26421024.jpg

Η παράταση της ΠΝΠ εδώ:

Category: 

Ενημερωτικό Δελτίο

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα μας!