Με μεγάλη επιτυχία και δύο ξεχωριστές γιορτές ολοκληρώθηκε η Δημιουργική Απασχόληση 2022 του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

summer_camp_2022.jpg

Νέα Φιλαδέλφεια, 15/07/2022

 Με μεγάλη επιτυχία και με δύο ξεχωριστές γιορτές, μία σε Νέα Χαλκηδόνα και μία σε Νέα Φιλαδέλφεια ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα θερινής - δημιουργικής απασχόλησης 2022 του Δήμου μας.

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε στο 4ο Δημοτικό σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας και στο 1ο Δημοτικό σχολείο Νέας Χαλκηδόνας.

Φέτος έλαβαν μέρος περίπου 300 παιδιά (μαθητές και μαθήτριες δημοτικών σχολείων) οικογενειών της πόλης μας, η συμμετοχή ήταν δωρεάν και όλες οι αιτήσεις που κατατέθηκαν έγιναν δεκτές!

Τρεις (3) εβδομάδες για τα παιδιά, με όμορφες δραστηριότητες, παιχνίδι, θεατρικές παραστάσεις, εκδρομές και φυσικά πολλά χαμόγελα!

summercamp2022...jpg

Πολλά μπράβο αξίζουν στους γυμναστές, τους παιδαγωγούς, τους θεατρολόγους και τους μουσικούς που υλοποίησαν με απόλυτη επιτυχία και ασφάλεια, για μία ακόμη χρονιά το συγκεκριμένο πρόγραμμα του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας.

Στην τελετή λήξης παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ανακύκλωσης & Ηλεκτροφωτισμού Μιχάλης Κουτσάκης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Λύσσανδρος Γεωργαμλής, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σωτήρης Κοσκολέτος, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Προαγωγής της Δημ. Υγείας & Δημοτικής Αστυνομίας Σπύρος Μπερδέσης, ο Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακής Πολιτικής Θάνος Λέκκας, η σύμβουλος της Κοινότητας Νέας Φιλαδέλφειας Αγγελική Σουρτζή, στελέχη του Δήμου και πολλοί γονείς. Όλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το όμορφο και διασκεδαστικό θεατρικό δρώμενο που είχαν ετοιμάσει για την συγκεκριμένη ημέρα τα παιδιά!

Ανανεώνουμε φυσικά…, το ραντεβού μας με τους μικρούς μας φίλους για το 2023, με ακόμη περισσότερες εκπλήξεις.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Από το Γραφείο Τύπου

Category: 

Ενημερωτικό Δελτίο

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα μας!