Νέα συνάντηση του Δημάρχου Γ. Βούρου με τον Πρόεδρο των ΚΤΥΠ Τ. Κατσίπο

syn_ktyp_2.jpg

Νέα Φιλαδέλφεια, 14/02/20

Νέα σύσκεψη στις ΚΤΥΠ για τα σχολεία της πόλης μας

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες ο Δήμαρχος της πόλης μας Γιάννης Βούρος και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής Τάσος Κωνσταντινίδης, συνοδευόμενοι από  τους διευθυντές του 1ου ΕΠΑΛ Κ. Πετρίδη, 1ου ΓΕΛ Ν.Φ.  Γ. Καλουδιώτη, και την πρόεδρο του συλλόγου γονέων του 1ου ΓΕΛ Ν.Φ. Κ. Σγαρδέλη, βρέθηκαν στα γραφεία των Κτιριακών Υποδομών ώστε να συζητήσουν για τα ζητήματα που απασχολούν τις σχολικές μονάδες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, αλλά και για να ενημερωθούν για τις ενέργειες που έγιναν μετά την πρώτη συνάντηση των δύο πλευρών στις 16/01/20.

Ο πρόεδρος του οργανισμού Τιμολέων Κατσίπος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους πως σε ένα από τα πρώτα Δ.Σ. της νέας διοίκησης των ΚΤΥΠ ΑΕ (συγκεκριμένα στις 30/01) τέθηκε το αίτημα των στελεχών της Δημοτικής μας Αρχής για την όσο το δυνατόν ταχύτερη ολοκλήρωση της ανέγερσης του 3ου Γυμνασίου και 3ου Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας και υπήρξε η διαβεβαίωση πως η επανεκκίνηση του έργου θα γίνει άμεσα, καθώς ξεπεράστηκαν τα ζητήματα που υπήρχαν με την εταιρεία που έχει αναλάβει την εκτέλεση του έργου.

Επίσης ο γενικός διευθυντής έργων (ΚΤΥΠ ΑΕ) Θεόδωρος Κυριαζόπουλος ενημέρωσε τον Δήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο και τα μέλη της εκπαιδευτικής μας κοινότητας πως μετά τον έλεγχο του φακέλου, το συντομότερο δυνατό, πρόκειται να ξεκινήσει η διαδικασία σύνταξης μελέτης για την ανέγερση της νέας πτέρυγας του 1ου ΓΕΛ  Νέας Φιλαδέλφειας. Για το θέμα θα υπάρξει νέα επικοινωνία τις επόμενες ημέρες του κ. Κυριαζόπουλου και του κ. Κωνσταντινίδη.

Ευρεία συζήτηση έγινε τέλος για τα ζητήματα που απασχολούν τους μαθητές και τους καθηγητές του 1ου ΕΠΑΛ της πόλης μας. Επιβεβαιώθηκε η κοινή απόφαση Δήμου και ΚΤΥΠ ΑΕ για την ανέγερση νέων αιθουσών στο εν λόγω σχολείο μετά την σύνταξη της σχετικής μελέτης από τις Κτιριακές Υποδομές.

Οι δύο πλευρές επανέλαβαν την κοινή βούλησή τους για συνεχή επικοινωνία και συνεργασία, με στόχο την επίλυση των θεμάτων που χρονίζουν στο Δήμο μας σε σχέση πάντα με τα σχολεία της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Από το γραφείο Τύπου

Category: 

Ενημερωτικό Δελτίο

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα μας!