Οι Πρόσκοποι της Δυτικής Αττικής στο Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας Γιάννη Βούρο

IMG_2240.jpg

Νέα Φιλαδέλφεια, 31/01/20

Τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας κ. Γιάννη Βούρο, επισκέφθηκε στο γραφείο του, το μεσημέρι της Τετάρτης 29 Ιανουαρίου 2020, ο Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων Δυτικής Αττικής, κ. Παναγιώτης Γκουβάς, συνοδευόμενος από τον Έφορο αρμόδιο για θέματα Δημοσίων Σχέσεων κ. Παναγιώτη Ριζόπουλο και την Αρχηγό του 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Νέας Φιλαδέλφειας κ. Σάντρα Μαραγκάκη.

Ο Περιφερειακός Έφορος κ. Γκουβάς, ενημέρωσε τον Δήμαρχο για τις δραστηριότητες και το έργο των Προσκόπων της Περιφερειακής Εφορείας Δυτικής Αττικής (τα όρια της οποίας εκτείνονται από τη Νέα Φιλαδέλφεια μέχρι τα Μέγαρα) και η Αρχηγός κ. Μαραγκάκη για τις δράσεις που γίνονται στο τοπικό Σύστημα.

Ο Δήμαρχος κ. Βούρος, έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τις δραστηριότητες των Προσκόπων και διαβεβαίωσε τα μέλη της αντιπροσωπείας, ότι θα σταθεί δίπλα στο Σύστημα, δηλώνοντας παράλληλα την επιθυμία του για στενότερη συνεργασία.

Στη συνέχεια ο Περιφερειακός Έφορος κ. Παναγιώτης Γκουβάς έδωσε στον κ. Δήμαρχο ως αναμνηστικό δώρο, το σήμα της Περιφέρειας σε ξύλινη πυρογραφία και η Αρχηγός κ. Σάντρα Μαραγκάκη, το επετειακό μαντήλι των 110 ετών από την ίδρυση του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων (1910 – 2020).

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Από το γραφείο Τύπου

Category: 

Ενημερωτικό Δελτίο

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα μας!