Περισσότερα από 140 παιδιά συμμετέχουν στη φετινή θερινή - δημιουργική απασχόληση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας

214737552_145071237713185_4762228718586298841_n.jpg

Νέα Φιλαδέλφεια, 14/07/2021

Τα παιδιά ελέω πανδημίας πέρασαν και φέτος έναν δύσκολο και διαφορετικό χειμώνα με εγκλεισμούς, αρκετές εβδομάδες μακριά από το σχολείο και τους φίλους τους.

Στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας θελήσαμε φέτος μέσω της θερινής - δημιουργικής απασχόλησης να δώσουμε μία διέξοδο στους μικρούς μας φίλους, με παιχνίδι, δραστηριότητες και πολλά χαμόγελα.

Περισσότερα από 140 παιδιά οικογενειών της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας έχουν εγγραφεί και συμμετέχουν στην «Ημερησία Θερινή Δημιουργική Απασχόληση».

Ο Δήμαρχος της πόλης μας Γιάννης Βούρος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Προσχολικής Αγωγής Τάσος Κωνσταντινίδης και ο Αντιδήμαρχος Καθαραριότητας, Ανακύκλωσης & Ηλεκτροφωτισμού Μιχάλης Κουτσάκης, βρέθηκαν την Τρίτη 13 Ιουλίου στο 1ο δημοτικό σχολείο Νέας Χαλκηδόνας, όπου φιλοξενούνται τα μισά περίπου παιδιά της θερινής - δημιουργικής απασχόλησης, συνομιλώντας με τους γυμναστές και τους εργαζόμενους του Δήμου μας που υλοποιούν το πρόγραμμα.

 

 

Βίντεο από δραστηριότητες και εκδρομές των παιδιών μπορείτε να δείτε στην επίσημη σελίδα του Δήμου στο facebook εδώ

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Από το γραφείο Τύπου

Category: 

Ενημερωτικό Δελτίο

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα μας!