Σεπτέμβριος πολιτισμού, ψυχαγωγίας και καλλιτεχνικής δημιουργίας στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας - Πρόγραμμα εκδηλώσεων

coverfaceseptevrios1_site.png

Νέα Φιλαδέλφεια, 30/08/2021

Από τις 26 Ιουνίου έως τις 16 Ιουλίου οι συμπολίτες μας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν 10 ξεχωριστές εκδηλώσεις.

Ένα πλούσιο πολιτιστικό - καλλιτεχνικό πρόγραμμα με θερινό κινηματογράφο, θέατρο, μουσικές παραστάσεις/συναυλίες, που σχεδιάστηκε με μεράκι από το τμήμα πολιτισμού του Δήμου μας και υλοποιήθηκε με απόλυτη ασφάλεια στις δύσκολες περιστάσεις που όλοι μας βιώνουμε.

Εκδηλώσεις που αφενός είχαν ως στόχο να στηρίξουν τους ανθρώπους του πολιτισμού και της καλλιτεχνικής δημιουργίας και αφετέρου να προσφέρουν ποιοτικές ανάσες ψυχαγωγίας στους πολίτες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

Οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις του Δήμου μας είχαν ως σημείο αναφοράς... το πανέμορφο υπαίθριο θεατράκι του Π.Π.Ι.Ε.Δ. στη Νέα Φιλαδέλφεια αλλά και τον ξεχωριστό και αναμορφωμένο πολυχώρο της οδού Δροσίνη στη Νέα Χαλκηδόνα.

Σταματάμε εδώ;

Όχι φυσικά!

Πλούσιο πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί και για τον προσεχή Σεπτέμβριο!

Με την λίμνη του άλσους μας να προστίθεται στους χώρους διοργάνωσης των εκδηλώσεων.

Το πολιτιστικό καλοκαίρι 2021 στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας ολοκληρώθηκε με αξιοσημείωτη επιτυχία.

Ο πολιτιστικός Σεπτέμβρης και οι "Μνήμες Μικράς Ασίας" 2021 έρχονται!

Ο Υπεύθυνος Πολιτισμού και Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νέας Χαλκηδόνας, Ηλίας Γκρίντζαλης ανέφερε: «Ο Δήμος μας φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στην πολιτιστική δράση του Λεκανοπεδίου. Με αρωγό την Περιφέρεια Αττικής καταθέτουμε ένα πλούσιο πρόγραμμα με καταξιωμένα καλλιτεχνικά σχήματα της μουσικής και του θεάτρου και πολιτιστικά προϊόντα υψηλού επιπέδου. Ξεχνάμε τα βράδια του εγκλεισμού, τηρούμε όλοι με προσοχή τους υγειονομικούς κανόνες και σας καλωσορίζουμε!».

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος δήλωσε σχετικά: «Όπως πράξαμε από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας, σε στενή συνεργασία με το τμήμα Πολιτισμού του Δήμου μας, δουλεύοντας με όρεξη και μεράκι, προσπαθούμε να δώσουμε ξανά ζωή στις δημοτικές πολιτιστικές υποδομές της πόλης μας, προσφέροντας στους συμπολίτες μας ποιοτικές ανάσες ψυχαγωγίας, ξεφεύγοντας με αυτόν τον τρόπο έστω για λίγο από τις έγνοιες και τις δυσκολίες της καθημερινότητας. Με χαρά λοιπόν καλώ όλους τους συμπολίτες μας να περάσουν μαζί μας αυτές τις όμορφες καλλιτεχνικές βραδιές. Σας περιμένουμε…!».

 

*Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Αττικής

 

*Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν με την εφαρμογή των κανόνων που ορίζονται από τη Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού και τις ισχύουσες διατάξεις που αφορούν στην προστασία της δημόσιας υγείας. 

Για την αποφυγή συνωστισμού παρακαλούμε να προσέρχεστε στο χώρο των εκδηλώσεων τουλάχιστον 45 λεπτά πριν την έναρξή τους και να ακολουθείτε τις οδηγίες των διοργανωτών. Η χρήση της μάσκας από τους θεατές είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, από την προσέλευση έως την αποχώρηση.

  • ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 20:30 - ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ - ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων: 

politistikos_septemvrios_2021___small.jpg

                                                                          

politistikos_septemvrios_2021_page-2.jpg

                             

politistikos_septemvrios_2021_page-3.jpg

 Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων σε βίντεο εδώ

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Από το γραφείο Τύπου

Category: 

Ενημερωτικό Δελτίο

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα μας!