Συνάντηση Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννη Βούρου με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ Σπύρο Πρωτοψάλτη

189271953_215062243555046_3096087495602618727_n.jpg

Νέα Φιλαδέλφεια, 26/05/2021

Συνάντηση εργασίας μεταξύ του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γ. Βούρου και του Διοικητή του ΟΑΕΔ Σπ. Πρωτοψάλτη πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του οργανισμού.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Σ. Κοσκολέτος,  ο Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακής Πολιτικής Αθ. Λέκκας και ο γ.γ. του Δήμου Γ. Σαραντόπουλος.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης υπήρξε ενημέρωση και συζήτηση για το νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για ανέργους ηλικίας 55-67 ετών (αφορά και τους οδηγούς της Δημοτικής μας Συγκοινωνίας) καθώς και για τα νέα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας που σύντομα θα ξεκινήσουν και που πρόκειται να αξιοποιηθούν από το Δήμο μας.

Επίσης τέθηκε προς συζήτηση το πολύ σοβαρό ζήτημα με τα ακίνητα του πρώην ΟΕΕΚ που έχουν περιέλθει στην κυριότητα και στην πλήρη δικαιοδοσία του ΟΑΕΔ.

Πρόκειται για ένα θέμα που αφορά άμεσα και σε σημαντικό βαθμό την πόλη μας καθώς στα ακίνητα αυτά στεγάζονται κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου και αρκετοί πολιτιστικοί σύλλογοι.

Συμφωνήθηκε να γίνουν άμεσα οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να καταστεί εφικτό τόσο οι σύλλογοι όσο και οι υπηρεσίες του Δήμου να συνεχίσουν να στεγάζονται στα εν λόγω ακίνητα.

Τέλος ο Διοικητής του ΟΑΕΔ ενημερώθηκε για το Παρατηρητήριο Εθνικών και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων που λειτουργεί στο Δήμο μας και για τον τρόπο με τον οποίο οι συνδημότες μας ενημερώνονται άμεσα για τα προγράμματα μεταξύ άλλων και του ΟΑΕΔ.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Από το γραφείο Τύπου

Category: 

Ενημερωτικό Δελτίο

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα μας!