Συνάντηση του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας Γ. Βούρου με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη

FB_IMG_1629887353226.jpg

Νέα Φιλαδέλφεια, 25/08/2021

Η πορεία των εργασιών της υπογειοποίησης της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου & Φωκών, τα έργα στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, αλλά και προτάσεις για την ενίσχυση των κοινωνικών και αθλητικών  δομών του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας συζητήθηκαν στη συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τον Δήμαρχο της πόλης μας Γ. Βούρο.

Σε ό,τι αφορά τα έργα της υπογειοποίησης τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου καθώς και της κατασκευής τμήματος του γηπέδου της ΑΕΚ τα οποία χρηματοδοτούνται και υλοποιούνται από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας επισημάνθηκε πως προχωρούν ομαλά με γρήγορους ρυθμούς, με τον κ. Πατούλη να υπογραμμίζει πως η Περιφέρεια Αττικής παραμένει συνεπής στη δέσμευση της ότι αυτά τα εμβληματικά έργα θα γίνουν πραγματικότητα, σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα που έχουν οριστεί. 

Παράλληλα κατά τη συνάντηση υπογραμμίστηκε η σημασία να προχωρήσει ο σχεδιασμός για τη δημιουργία ΚΕΠ Υγείας αλλά και ΚΑΠΗ στο Δήμο, ενώ ο κ. Βούρος επισήμανε την ανάγκη συντήρησης και αναβάθμισης αθλητικών χώρων, αλλά και δημιουργίας νέων αθλητικών εγκαταστάσεων  σε Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα.

Ο Περιφερειάρχης από την πλευρά του διαμήνυσε στον Δήμαρχο πως η Περιφέρεια έχει ως προτεραιότητα την ανάπτυξη υγειονομικών και κοινωνικών δομών στην Αττική και σ΄αυτό το πλαίσιο επιβεβαίωσε τη διάθεση στήριξης ώστε να δρομολογηθούν σχετικά έργα. 

Τέλος εμφανίστηκε θετικός ως προς τη στήριξη για την αναβάθμιση αθλητικών χώρων.

                                     

                                                                                                                                                              Από το γραφείο Τύπου 

 

 

Category: 

Ενημερωτικό Δελτίο

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα μας!