Nea Filadelfia 15°C Partly cloudy

Με λαμπρότητα ο εορτασμός των Θεοφανείων στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Νέα Φιλαδέλφεια, 06/01/2023

Με κατάνυξη, με την λαμπρότητα που επιβάλλει η παράδοση, αλλά και με την παρουσία πλήθους συμπολιτών μας, εορτάσθηκαν την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2022, τα Άγια Θεοφάνεια στους Ιερούς Ναούς της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

Μετά το πέρας της Ακολουθίας του Όρθρου και της Θ. Λειτουργίας, ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μ. Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου & Χαλκηδόνος Πανοσιολ. Αρχιμ. Επιφάνιος Αρβανίτης τέλεσε την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού και τον καθαγιασμό των Υδάτων στη λίμνη του άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας.

Στην τελετή του Αγιασμού των υδάτων παρέστησαν, ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων και Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Άδ. Γεωργιάδης, ο Αναπ. Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Ν. Παπαθανάσης, η Υφυπουργός Υγείας και Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Ζ. Ράπτη, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κ. Α. Λοβέρδος, η π. Βουλευτής και Υπουργός του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Μ. Αποστολάκη, η π. Βουλευτής και Υπουργός του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Κ. Μπατζελή, Κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Κανταρέλης, οι Αντιδήμαρχοι Μ. Κουτσάκης, Σπ. Μπερδέσης, Χ. Κοπελούσος, Θ. Λέκκας, ο Εντεταλμένος Δημ. Σύμβουλος Ηλ. Τάφας, ο πρόεδρος της Κοινότητας Νέας Χαλκηδόνας Η. Γκρίντζαλης, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης της αντιπολίτευσης «Ξανά Μαζί» και π. δήμαρχος Ν.Φ. Π. Γρετζελιάς, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης της αντιπολίτευσης «Η Πόλη της Καρδιάς μας» Χ. Τομπούλογλου, μέλη του Δημοτικού και των Κοινοτικών Συμβουλίων της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου Γ. Σαραντόπουλος, στελέχη και μέλη των Νομικών Προσώπων, Πολιτευτές του Βορείου Τομέα Αθηνών, καθώς και πολλοί εκπρόσωποι τοπικών κομματικών οργανώσεων, συλλόγων και φορέων της πόλης μας.

Χρόνια πολλά, με υγεία και φώτιση σε όλες και όλους!

Από το Γραφείο Τύπου