Nea Filadelfia 26°C Partly cloudy

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το πρόγραμμα “γίνε νονός” για συλλογή δώρων Πάσχα για οικογένειες που έχουν ανάγκη

Ολοκληρώθηκε η πρωτοβουλία του Δήμου με τίτλο “γίνε νονός” και σκοπό τη συλλογή πασχαλιάτικων δώρων για οικογένειες που έχουν ανάγκη. Για αυτό το θέμα ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Τομπούλογλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η Νέα Φιλαδέλφεια κι η Νέα Χαλκηδόνα έχουν την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη στην κορυφή των αξιών τους. Γι αυτό και η πρωτοβουλία μας «Γίνε νονός» που αποσκοπούσε στη συλλογή πασχαλινών δώρων για οικογένειες που έχουν ανάγκη, είχε τεράστια ανταπόκριση ανάμεσα στους συμπολίτες μας. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλες και όλους, όσοι πρόσφεραν από το υστέρημά τους για να «γίνουν νονοί» σε παιδιά που ίσως δεν θα έπαιρναν κανένα δώρο αυτές τις Άγιες Μέρες και να ευχηθώ από καρδιάς σε αυτούς και τις οικογένειές τους «Καλό Πάσχα» και «Καλή Ανάσταση».

Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Μανώλης Διαγουμάς, έκανε την παρακάτω δήλωση:

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 η συγκέντρωση δώρων για τα παιδιά των οικογενειών της πόλης μας που έχουν ανάγκη. Με τη προσφορά σας, πράγματι μπήκατε στο ρόλο και γίνατε νονοί γι’ αυτά τα παιδιά! ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους συμπολίτες μας και τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων σχολικών μονάδων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, για την υπέροχη αυτή προσφορά τους! Ευχόμαστε το Αναστάσιμο Φως να φωτίζει τις ζωές όλων! Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα με υγεία και ευτυχία!